Wie zijn we?

 

Wat doen we?

Wat drijft ons?

TIVA TRAVELS: dat zijn Tim Verbist & Eva Cornelis. Onze passie voor de Afrikaanse natuur, wildlife en cultuur heeft ons doen besluiten om TIVA TRAVELS op te starten, om zo ook andere mensen de schoonheid van het Afrikaanse continent te doen ervaren.

 

Onze reisorganisatie is gevestigd in België en is een geregistreerd bedrijf in Namibië. We bieden hoofdzakelijk Nederlandstalige rondreizen aan in Namibië en Botswana.


Tim is een gecertificeerde tourgids en is lid van de 'Field Guides Association of Southern Africa', zo garanderen we je een informatieve en veilige ervaring. Je boekt rechtstreeks bij ons en wij zullen ook zelf de meeste van onze rondreizen begeleiden.

Omdat we met kleinere groepen (max. 8 deelnemers) rondreizen, geven we een persoonlijkere toets en is er de mogelijkheid om meer op jouw wensen te kunnen inspelen. Je rondreis wordt een memorabele Afrikaanse belevenis!

We bieden verschillende formules aan om aan ieders wens te voldoen. Er zijn geen verborgen kosten: in het reisprogramma staat steeds duidelijk vermeld wat wel en niet inbegrepen is.

Naast enkele vastgelegde groepsreizen bieden we ook de mogelijkheid tot privé rondreizen, compleet aangepast aan jouw wensen en budget. Ook kan je bij ons terecht voor het uitstippelen van jouw self-drive, compleet met roadbook. Je kan steeds contact opnemen met ons om hiervoor een prijsofferte te laten opmaken.
 

We hopen je snel te mogen verwelkomen in Namibië, wij kijken er alvast naar uit!

 


Tim & Eva

We do what we love

we love what we do!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2015-2019 Copyright TIVA TRAVELS