Self-drive Namibië

Zijn de georganiseerde reizen niet wat je zoekt, maar je hebt niet de tijd om je self-drive safari te regelen? Laat het dan aan ons over! Wij helpen je bij het boeken van een huurwagen en schrijven voor jou een reisprogramma uit.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

AUTOVERHUUR NAMIBIË

Voor het huren van een wagen in Namibië werken wij bij voorkeur samen met Safari Car Rental. Deze firma is gevestigd in Windhoek, vlakbij de Husea Kutako luchthaven. Neem alvast eens een kijkje op hun website https://safaricarrentalnamibia.com/nl.

 

De prijs is afhankelijk van het type wagen dat je kiest (type motor en evt. daktent). Als je boekt via Tiva Travels, kunnen wij je een extra korting van 5% aanbieden.

 

 

GEPERSONALISEERD ROADBOOK NAMIBIË: 115€

Indien gewenst maken wij voor jou een reisprogramma op maat, aangepast aan jouw wensen en budget. Je krijgt van ons een invulformulier toegestuurd, zo kan je je wensen duidelijk maken.

 

Op basis hiervan stellen wij voor jou een gepersonaliseerd reisprogramma samen. Je ontvangt van ons een dag-op-dagprogramma met alle info over de te volgen routes en bezienswaardigheden, en een voorstel van accommodaties. We zorgen ervoor dat het reisprogramma klaar ligt bij het afhalen van je huurwagen. 

 

 

ACCOMMODATIES BOEKEN NAMIBIË: 35€

Indien je wenst dat wij deze accommodaties voor jou boeken, dien je de totale kosten van de accommodaties + een administratiekost van 35€ te betalen. Je ontvangt dan een overzicht met alle boekingnummers die je bij aankomst aan je accommodatie dient te vermelden.

Voor het boeken van accommodaties zonder roadbook rekenen wij 60€ administratiekosten aan.

Let op! Wij maken enkel roadbooks voor Namibië, NIET voor Botswana!

Geïnteresseerd?

 

Je kan ons steeds bereiken via mail naar tivatravels@telenet.be

of via het contactformulier op onze website.

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2015-2019 Copyright TIVA TRAVELS